Coşkun Erdem hayatını kaybetti

Ünlü kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem hayatını kaybetti

11 Aralık 2016 Pazar 23:24
Coşkun Erdem hayatını kaybetti

Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Safiye Ayla gibi sanatçılara kanun çalan 78 yaşındaki usta müzisyen Coşkun Erdem hayatını kaybetti.78 yaşındaki ünlü kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem, İsviçre'nin Zürih kentinde program yaparken sahnede düşerek beyin kanaması geçirmiş, geçtiğimiz gün ise Sağlık Bakanlığı'nın devreye girmesiyle özel uçakla Zürih'ten İstanbul'a getirilmişti.

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Tedavisine Marmara Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam edilen Coşkun Erdem bu Sabah hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının cenazesi yarın Ataşehir Mimar Sinan Camii'nden kaldırılacak.
Kaynak: Sabah

İHA

banner119
Son Güncelleme: 11.12.2016 23:27
Anahtar Kelimeler:
Coşkun Erdem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108