Mustafakemalpaşa Belediyesi'ndede deprem tatbikatı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde deprem tatbikatı yapıldı.

29 Aralık 2016 Perşembe 16:17
Mustafakemalpaşa Belediyesi'ndede deprem tatbikatı

Belediye bünyesinde oluşturulan acil durum ekipleri, kurum içi eğitim çalışmaları doğrultusunda Sivil Savunma Uzmanı Aslan Yavuz tarafından bilgilendirildi. Yavuz, yangın, deprem, sel, sabotaj ve terör gibi istenmeyen ve beklenmeyen durumlarda yapılması gereken en uygun hareket planları, kurulların oluşturulması ve görev tarifleri hakkında bilgiler verdi.

Belediye binalarında insan sağlığını, çalışma şartlarını ve maddi varlıkları olumsuz etkileyebilecek boyuttaki tehlikelerde nasıl hareket edileceğini anlatan Yavuz, alınacak tedbirleri ve müdahale ekiplerinin çalışmalarını paylaştı. Eğitimin ardından bütün personelin katıldığı deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108