Bursa'dan Ankara'ya demokrasi gezisi

Mustafakemalpaşalı vatandaşlar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin izlerini yerinde görmek için Ankara'ya çıkarma yaptı.

24 Aralık 2016 Cumartesi 00:00
Bursa'dan Ankara'ya demokrasi gezisi
Mustafakemalpaşa Belediyesi ve kardeş Osmangazi Belediyesi'nin organizasyonuyla düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Turları'nın ilki, muhtarlar, öğrenci ve öğretmenlerin iştirakiyle gerçekleşti.

Gece yarısı 3 otobüsle Ankara'ya giden ziyaretçileri Adnan Menderes Meydanı'ndan uğurlayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin kardeşliğinin bir meyvesi olan bu gezilerde vatandaşların yakın tarihe şahitlik edeceğini söyledi. 15 Temmuz Demokrasi Turları'nın periyodik olarak devam edeceğini belirten Sadi Kurtulan, demokrasi gezisini organize eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustata Dündar'a teşekkür etti.

200 kişilik ekiple Ankara'ya giden Mustafakemalpaşalılar, darbe kalkışması sırasında bombaların hedefi olan Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Gazi Meclis'i gezdi. Profesyonel rehberler nezaretinde yapılan ziyaretlerin ilk durağı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi oldu. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Millet Camii ve çevresini gezen vatandaşlar, daha sonra sırasıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara’nın en önemli manevi miraslarından Hacı Bayram Veli Cami ve Türbesi, ilk meclis binası, müzeye dönüştürülen Ulucanlar Cezaevi ile birlikte Taceddin Dergahı'nı ziyaret etti.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 24.12.2016 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108