Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Mustafakemalpaşa'da

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa ilçesindeki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.

07 Nisan 2017 Cuma 20:27
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Mustafakemalpaşa'da

Mustafakemalpaşa'ya kazandırılacak 3. köprünün temel atma törenine katılmasının ardından Mustafakemalpaşalı muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir düğün salonunda bir araya gelen Başkan Altepe, burada yaptığı konuşmada, her zaman ilçe halkının yanında olduğunu söyledi.

Altepe, ilçede yıllardır söylenip de yapılamayan hizmetlerin yapıldığını belirterek, "Bu anlamda gerçekten güzel bir dönem yaşıyoruz. Allah'a ne kadar şükretsek az. Her zaman söylüyoruz, bu güzel bir dönem, bunların kıymetini bilmek lazım. Bunlar, bu büyük milletle birlikte gerçekleşiyor." diye konuştu. 

Uzun yıllardır beklenen köprülerin, 25 senedir yapılamayan, hatta çalışmaları başlayıp sonra çürüyen spor tesisinin ve altyapıların ilçeye zaman kaybettirdiğine dikkati çeken Altepe, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz dönem, birlik beraberlik olmamış ve Mustafakemalpaşa da bu işlere erken başlayamamış. O zaman başlansaydı şimdi bitmişti. Artık bu açıklar, kapatılmaya uğraşılıyor. Diğer bölgelerde olmayan yüzlerce trilyonluk hizmetler yapılıyor. İşte Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı'nın projesini getirdiği Kule Kafe'yi ilçeye kazandırıyoruz. Çünkü Mustafakemalpaşa'ya bunlar lazım. İlçenin gerçek anlamda çağdaş bir kent merkezi olması için ilçeye daha güzel toplanma alanları, spor tesisleri, harabe olmayan tarihi eserler, altyapılar, hizmet binaları, kırsal hizmetler ve yollar gibi pek çok ihtiyaç kazandırılmalı."

Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerde eksikliklerin giderilmesi için yoğun programla çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Altepe, "İnşallah, Türkiye'yi daha iyi bir geleceğe taşıyacak önemli kararlar alınacak. Şu anda bunun eşiğindeyiz. Türkiye büyüyor, Bursa gelişiyor. Mustafakemalpaşa'da şu ana kadar başlayıp devam eden ve bitmek üzere olan 170 milyon liraya yaklaşmış proje var. Şu anda sadece altyapıda ilave 200 milyon liralık hazırlamışız, şimdi onlar başlıyor. Aynı zamanda pazaryerleri, meydanlar, otoparklar, köprüler de bitecek." ifadelerini kullandı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108