117 yaşındaki Fatma nine sağlığıyla şaşırtıyor

ursa'nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye'nin en yaşlı kadınlarından 117 yaşındaki Fatma Bingöl'ü ziyaret etti.

10 Mart 2017 Cuma 00:00
117 yaşındaki Fatma nine sağlığıyla şaşırtıyor

Eşi Necibe Kurtulan'la birlikte Kumkadı Mahallesi'nde yaşayan Fatma Bingöl'ün evine misafir olan Başkan Sadi Kurtulan, 6 çocuk, 18 torun sahibi yaşlı kadınla sohbet etti. 1900 yılında Selanik'te doğan ve Balkan Savaşları'nda Türkiye'ye göç ettiği öğrenilen Fatma Bingöl'ün elini öpen Sadi Kurtulan, yaşlılara saygıyı öncelik kılan bir kültüre sahip olduklarını söyledi.


Kurtulan, " Bu özel günde Fatma ninemizle buluşma imkanı bulduk. Hala kendi işini görmeye çalışan azmine şahit olduk. 117 yıllık ömre sığan hatıralarını dinledik, ihtiyaçlarını tespit ettik.

Evinde sürdürdüğümüz tadilat çalışmalarını inceledik. Diğer isteklerini de kısa zamanda karşılayacağız. Geleneklerimiz bizlere yaşlılara hürmet etmenin, onlara saygı göstermenin yüceliğini öğretti" dedi.


Başkan Kurtulan, Fatma Bingöl'e çamaşır makinesi hediye etti.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 10.03.2017 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108