Büyükşehir`den minik yeteneklere destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün destekleriyle Özel Tan Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ‘4. Piyano Festivali’nde minik öğrenciler hünerlerini sergiledi.

21 Nisan 2017 Cuma 09:16
Büyükşehir`den minik yeteneklere destek

Sanata ve sosyal kültürel faaliyetlere yönelik ilgiyi artırmak amacıyla çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, farklı kurumlarla işbirliği halinde çocuklar ve gençlere yönelik projelere de katkı sunmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün destek verdiği ve Özel Tan Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ‘4. Piyano Festivali’, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu’nda yapıldı. Festivale, veliler ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Muhsin Özlükurt, Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların ve gençlerin boş zamanlarını kaliteli ve doğru şekilde değerlendirmeleri için farklı çalışmalara imza attığını hatırlattı.

Çocuk ve gençlik merkezlerinde verilen müzik eğitimlerinin yanı sıra farklı kurumlarla işbirliği içerisinde çocukların sanata olan ilgisini artırmayı arzıladıklarını söyleyen Özlükurt, Tan Eğitim Kurumları ile birlikte düzenlediklerin piyano festivalinin de bu amaca uyduğunu belirtti. Müziğin çocukların beyin ve ruhsal gelişimine katkı sağladığını ve özgüvenlerini artırdığını anlatan Özlükurt, festivale katılan tüm çocuklara başarılar diledi.

Konuşmanın ardından Özel Tan Eğitim Kurumları yöneticileri tarafından Başkanvekili Özlükurt’a günün anısına plaket verildi. Daha sonra öğrenciler tek tek piyano başına geçerek yeteneklerini sergiledi. Birçok önemli parçayı başarıyla seslendiren minikler, dinleyenlerden büyük alkış aldı.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108