BBDSO, Erkin ve Beethoven'in eserlerini seslendirecek

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), 4 Mayıs Perşembe akşamı Allessandro Cedrone'nin şefliğinde Ulvi Cemal Erkin ve Ludwig van Beethoven'in tanınmış eserlerini seslendirecek.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 10:26
BBDSO, Erkin ve Beethoven'in eserlerini seslendirecek

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecek konserin ilk bölümünde, Bursalı sanatseverler, eserlerinde Türk folklorunu yoğun şekilde kullanan Ulvi Cemal Erkin konçertosunu Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Başkemancısı Jülide Yalçın Dittgen'in yorumuyla dinleme fırsatı bulacak.

Konseri, Ankara Operası şeflerinden Alessandro Cedrone yönetecek.

Konserin ikinci bölümünde ise BBDSO, Ludwig van Beethoven'ın 1812 yılında bitirdiği "La Majör" tonunda "Opus 92, 7" numaralı senfonisini seslendirecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Filarmoni Derneği ve Uludağ Premium'un katkılarıyla gerçekleşecek konser saat 20.00'de başlayacak.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108