Anadolu Ateşi Edirne'de sahne aldı

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Edirne'de sevenleri ile buluştu.

23 Nisan 2017 Pazar 10:29
Anadolu Ateşi Edirne'de sahne aldı

Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı topluluk, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi'ndeki 75. Yıl Spor Salonu'nda gösteri sundu.

Anadolu'nun tüm bölgelerinin halk danslarından derleme yapılarak hazırlanan koreografi ile sunulan gösteriyi, çok sayıda kişi izledi.

Kuruluşunun 15. yılını kutlayan Anadolu Ateşi Dans Topluluğunun gösterisi, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Anadolu Ateşi, kurulduğu 1999 yılından bu yana 98 ülkede gerçekleştirdiği 5 bine yakın canlı performans ile çok sayıda izleyiciyle buluştu.

Öte yandan, Anadolu Ateşi sahne almadan önce Edirne Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu da mini bir gösteri sundu.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Anadolu Ateşi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108