Konak Kültürevi Bursa

Bursa Konak Kültürevi Adresi Telefon Numarası İletişim Bilgileri

14 Kasım 2016 Pazartesi 18:23
Konak Kültürevi Bursa

Konak Mahallesi Yakut Sokak No:2 – Nilüfer / Bursa

0(224)-452 45 00 0 – (224)-452 27 48 – 0(224)-452 45 01

2 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde yapilan ve 5 kattan olusan Konak Kültürevi, artik pek çok etkinliğe ev sahipligi yapiyor.

Kültürevi’nde; yaklasik 200 kisilik bir sinema-tiyatro salonu, müzik dershaneleri, fotograf, resim, heykel atölyeleri, sergi salonlari ve dans, koro, orkestra çalismalari için de kullanilan çok amaçli bir salon bulunuyor. Bugün çocuklarimiz bu mekanda müzik, tiyatro, dans egitimleri aliyor, her yastan insan sanat atölyelerinde resim, heykel, fotograf egitimi aliyor, çalismalarini yine bu mekanda sergiliyor ve profesyonel sanat ürünlerini de bu mekanda izleme olanagi buluyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108