Gökdere Kültür Merkezi Bursa

Bursa Gökdere Kültür Merkezi Adresi Telefon Numarası İletişim Bilgileri

14 Kasım 2016 Pazartesi 18:39
Gökdere Kültür Merkezi Bursa

Kayhan Mah. Kayhan Cad.No:92 – Osmangazi / Bursa

0543 773 47 26

Bursa Kütüğü’nde yer alan bilgilere göre Paşa Çelebi Medresesi olarak da anılan tarihi yapı, 15. yüzyıl ortalarında Paşa Çelebi adındaki hayırsever ve bilgin bir kişi tarafından yaptırılmıştır.

Gökdere Kültür Merkezi

400 m2 kapalı olmak üzere toplam 656 m2 alana sahip olan medrese, bulunduğu bölge itibariyle kent merkezi ile iç içe bir konumda; Tarihi Okçular Çarşısı’nın devamı niteliğindeki Kayhan Caddesi üzerinde bulunmaktadır.

Tarihi Kapıların Ardında Sevilen Tatlar
Tarihi iliklerinize kadar hissettirecek doku, belki de bir kaç satırlık şiir yazmanıza sebep olacak nitelikte… Sevdiklerinizle bu güzel ve tarihi çatının altında buluşup, sevilen tatlar eşliğinde, sükunet dolu bir gün geçireceksiniz.

Medreseden Duyulan Tınılar
Müzik eğitim merkezi olarak da faaliyet gösteren kültür merkezimizde; TSM, THM ve Türk Tasavvuf Müziği Koroları çalışmalar yapmaktadır. Medresede işiteceğiniz tınılar akşam yemeklerinize ve sohbetlerinize ayrı bir anlam kazandıracak.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108