Halep için anlamlı konser

ANDA Kardeşe Vefa Derneği ile Yusuf Yüzlüler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, "Halep Türkmen Dağı'na Destek” konseri düzenledi.

11 Aralık 2016 Pazar 10:31
Halep için anlamlı konser
Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere çok sayıda davetli katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, yapılan konuşmalarla devam etti. Yusuf Yüzlüler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Veysel Aşkın, Halep’te her türlü insanı değerlerin yok sayıldığına işaret ederek, “Dünyanın buradaki katliamlar umurunda değil. Müslüman ve İslam dünyasının ne kadar duyarlı olduğunu maalesef gözlemliyoruz. Adına Birleşmiş Milletler denilen düzenin bekçileri, bu katliamların yapanların önündeki engelleri kaldırmakla meşguller” şeklinde konuştu.



“Halep’te yanan geçmiş ve geleceğimizdir”

“Acı çeken mazlumların sessizliği kulaklarımızı sağır etmelidir. Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil” diyen Aşkın, “Halep’te yanan geçmişimiz ve geleceğimizdir. Kül olan ise insanlığımız ve vicdanımızdır” dedi. Ne kadar yardım yollarsak yollayalım sorumluluğun yerine getirilmiş olmadığını ifade eden Aşkın, “Dünyanın neresinde bir mazlum varsa onun yanında olmayan diğer insanlardan alacağı vardır. Yaptığımız iş borcumuzu kısmen ödemeye çalışmaktır” ifadelerini kullandı.
ANDA Kardeşe Vefa Derneği Başkanı Okan Tosun, Halep’ten Türkiye’ye ve Bursa’ya selamlar getirdiğini belirtti. Program, Grup Yusuf Yüzlüler konseri ile devam etti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108