Bursa'da Müzik Dolu Anlamlı Gece

Uludağ Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu spastik engelliler için sahneye çıktı.

23 Aralık 2016 Cuma 10:57
Bursa'da Müzik Dolu Anlamlı Gece

Tamamıyla amatör müzisyenlerden oluşan Uludağ Sanat Derneği (ULSAD) Türk Sanat Müziği Korosu, Dr.Ayten Bozkaya Spastik Engelli Çocuklar Derneği ile geliri spastik engelli çocukların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde konser verdi. ULSAD ile Dr.Ayten Bozkaya Spastik Engelli Çocuklar Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği ve gelirinin tamamını engelli çocukların eğitimlerine ve geleceklerine katkıda bulunmak adına yapılan müzik ziyafetine ilgi büyüktü. ULSAD üyeleri geceye katılan ailelerin anlamlı organizasyondan dolayı duydukları memnuniyetin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı Bursa Devlet Klasik Türk Müziği korosu mensubu şef solist Hilmi Bozdemir yönetimindeki koro ilk bölümde Hicazkar ve Kürdi’li Hicazkar makamında eserler,solistler ve koristler tarafından seslendirildi. İkinci bölümde ise Şef ve Solist Hilmi Bozdemir sahne aldı ve salonu dolduran seyirciye muhteşem bir gece yaşattı. Şef solist Hilmi Bozdemir'in seslendirdiği eserlerde salonu dolduran seyirciler, hem neşelendi hem de  hüzünlendi.



Uludağ Sanat Derneği Başkanı Bahadır Öztabak, “Bu konserle spastik engelli kardeşlerimize ve çocuklarımıza bir nebze de olsa yardımcı olabilmek bizleri onurladırıyor” dedi. Öztabak, terör olaylarının yaşanmadığı, huzurlu dolu ortamlarda Türk sanat müziği sevdalılarıyla buluşarak onlara müzik dolu anlar yaşatmak istediklerini kaydetti. Öztabak konserin hazırlanmasında ve gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108