Kestelin Kick Boks Gururları Milli Takımda

2004 Yılından günümüze Kestel belediyesince ilçe genelinde spor alanında yapılan yatırımlar başarı olarak geri dönemeye devam ediyor. Kick Boks Türkiye Şampiyonasında 6 Kg da Türkiye şampiyonu olarak Milli formayı giymeye hak kazanan Alparslan BOZLAK ve Badminton branşında Türkiye 3.sü olan ve milli takıma davet edilen Sporcumuz Eren DERVİŞOĞLU Kestel Kaymakamı Ziya POLAT ve Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR tarafından ödüllendirildi.

04 Kasım 2016 Cuma 22:19
Kestelin Kick Boks Gururları Milli Takımda

Kestel Kaymakamı Ziya POLAT’ın makamında ziyaret eden İlçe Spor Müdürü Turan YAVUZ başkanlığındaki kafilede Kestel Belediye Spor Kulüp Başkanı Selim YOLGEÇEN, Başarılı Sporcular, Badminton Antrenörlerimiz Zekayi BAĞRIYANIK , Arzu KAHVECİ yer aldı. Kick Boks 60 Kg Türkiye Şampiyonu Sporcumuz Alparslan BOZLAK Ekim ayında düzenlenecek Avrupa Şampiyonasında, Badminton Türkiye 3.sü Milli Takım Sporcumuz Eren DERVİŞOĞLU ise Ekim ayında düzenlenecek olan Bakan Şampiyonasına katılarak ülkenizi temsil edecek.

Program sonrasında bir açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener ACAR Gençlerimize geleceğimize sahip çıkmak ve büyük önderin gösterdiği doğrultuda zeki çevik ve ahlaklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacı ile göreve geldiğimiz günden buyana spor alanında dev bir tesisleşme halesi başlatarak Kestel’imizi bir spor kenti haline dönüştürdük. Spor alanında yapmış olduğumuz yatırımların milli forma ile geri dönmesi bizleri ayrıca gururlandırıyor. Gençlerimiz kendilerine imkan sağlandığında neler yapabileceklerini bir kez daha ispatladılar kendilerine ilçe halkımız adına teşekkür ediyoruz ve inşallah dönüşlerinde Avrupa ve balkan şampiyonlukları bekliyoruz dedi.

banner119
Son Güncelleme: 12.11.2016 02:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108