Keles'te gençlik ve doğa şenliği düzenlenecek

Keles ilçesinde 19-21 Mayıs'ta gençlik ve doğa şenliği gerçekleştirilecek.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 09:33
Keles'te gençlik ve doğa şenliği düzenlenecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Gelemiç Mahallesi'nde yapılacak şenlikte, doğa gezilerinin yanı sıra bisiklet, rafting, kaya tırmanışı yarışmaları yapılacak.

Keles  Belediye Başkanı Mehmet Teke, yaptığı açıklamada, ilçenin doğal güzelliği ve yaşayan kültürü ile bu tür aktivitelerin yapılacağı bir bölge olduğunu belirterek, "Şimdiye kadar imkansızlıklar sebebi ile yöremizin tanıtımını yapamadık. Büyükşehir Yasası ile artık önümüz açıldı.

Başkanımız Recep Altepe bizlere destek veriyor. Kültürümüzün ve doğal güzelliklerimizin uluslararası düzeyde tanıtımını yapacağız. Bu sayede ilçemizde gelişecektir." dedi.

Teke, şenliği geleneksel hale getirmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108