Keles Belediyesinin araç filosu güçlendi

Keles Belediyesi araç filosuna, yol süpürme aracı, sepetli kamyonet ve et taşıma romörku ekledi.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 21:38
Keles Belediyesinin araç filosu güçlendi

Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, konuya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, araç sayısını artırarak, ilçede yaşayan vatandaşlara daha etkili ve kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Alınan araçlarla ilçenin güzelleşmesi ve gelişmesi için çalışacaklarını aktaran Teke, "Araç parkımızdaki araçların sayısını artırarak, hizmetin en iyisine layık olan değerli hemşehrilerimizin sorunlarına daha hızlı müdahale edip, daha hızlı cevap vereceğiz.

Ekonomik ömrünü tamamlamış araçlarımızı da ihale ile satıyoruz." dedi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108