‘Rengârenk Panayır’a Model Araç Gösterileri Damga Vurdu

‘Rengârenk Karacabey’ adı ile Karacabey’de yeniden hayat bulan modern panayır, bu yılda renkli gösterilere sahne oldu. Panayırın en çok dikkat çeken etkinliklerinden biri ise RC Model Araçları için ayrılan bölüm oldu.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 16:49
‘Rengârenk Panayır’a Model Araç Gösterileri Damga Vurdu

Türkiye RC Model Araç Tutkunları 2017 Yaz Buluşması bu yıl, Karacabey’de panayır alanında geniş bir katılımla gerçekleşirken, hafta sonu gerçekleşen etkinlikle, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce model araç tutkunu bir araya geldi.

Model uçaklardan, helikoptere, 4x4 arazi araçlarından, drift arabalarına kadar, pek çok alanda birbirleriyle yarışan hobi tutkunları, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekti.

Offroad- Onroad- Crawler ve Uçak pistlerinde yapılan farklı gösterilerde, yüzlerce araç zaman zaman yürekleri ağızlara getirerek, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Aksiyon Filmlerini Aratmadı

RC Tutkunları Türkiye grubu ile Karacabey Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte, benzin ve elektrikle çalışan kumandalı model araçların, kıran kırana geçen yarışları aksiyonu bol görüntülere sahne oldu.

RC Model Araç Tutkunları buluşmasının en dikkat çeken bölümü ise model helikopter ve uçaklarla yapılan gösteriler oldu. Özellikle Süleyman Ergen’in gerçekleştirdiği model uçak gösterisi kamikaze pilotlarını aratmadı.

Gerçeğini aratmayan ve büyüklükleri 3 metreyi bulan uçakların gerçekleştirdiği akrobasi hareketleri büyük alkış topladı.

Etkinliğin bir diğer nefes kesen gösterisi ise Oğuz Okkalı’nın yaptığı ve yürekleri ağıza getiren helikopter gösterisi oldu.

Karacabey Belediyesi’ne Teşekkür Ediyoruz

250 kişilik bir gruba ev sahipliği yapan etkinlikte model araç tutkunları, aileleriyle birlikte çadır kampı kurarak, gönüllerince eğlendikleri bir buluşma ortaya koydular.

Grup üyeleri yaptıkları açıklamada, ”Bizleri daha önceden bu denli ciddiye alarak bir araya getiren bir belediye olmamıştı. Karacabey Belediyesi’ne bu anlamda çok teşekkür ederiz. Bizlere unutulmaz bir 3 gün yaşattılar. Gelecek yıllarda yine Karacabey’de buluşmak için sabırsızlanıyoruz’’ dediler.

Gençler Bu Tür Hobilerle Kendileri Çeşitlendiriyor

Öte yandan, RC Model Araç tutkunları ile etkinlikte bir araya gelenKaracabey Belediye Başkanı Ali Özkan da kumanda ile bu deneyimi yaşadı. Bir pilotun Drone’a taktığı kamera ile Başkan Özkan, uçuş simülasyonunu da bizzat yaşadı.

Uçak ve arazi araçlarının yarışlarını ilgiyle izleyen Özkan, “Türkiye’de bu hobi tutkunları için öncü olacak bir faaliyete imza attık. Ve bundan sonra kendilerini her yıl ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Gençlerin bu tarz hobilerle kendilerini çeşitlendirdiğinin ve diğer alışkanlıklardan uzak durmalarına vesile olduğu kanaatindeyiz. Bu tarz girişimleri sonuna kadar destekliyoruz. RC Model Araç Tutkunlarını ilçemizde böylesine geniş ve ulusal katılımlı bir etkinlikte ağırlamaktan dolayı mutluyuz’’ şeklinde konuştu.

KARACABEY BLD

banner119
Son Güncelleme: 24.05.2017 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108