‘Mobil Başkan’ Özkan, vatandaş buluşmalarında hız kesmiyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin dört bir yanını mahalle mahalle gezerek, ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

12 Ocak 2018 Cuma 00:32
‘Mobil Başkan’ Özkan, vatandaş buluşmalarında hız kesmiyor

Başkan Ali Özkan, vatandaş sorunlarının yerinde yapılan yüz yüze görüşmelerle belirlenip, çözüm yollarının ‘ortak akıl’ ile bulunmasını hedefleyen etkinliklere, önceki gün Cambaz Mahallesi’nde devam etti.

Cambaz Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası, mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşan Başkan Ali Özkan, mahalle sakinlerinin sorun ve çözüm önerilerini birebir dinledi.

Merkez-kırsal ayırt etmiyoruz

Ziyaretlerde konuşan Başkan Ali Özkan, “Belediye olarak, Halil İbrahim Sofrası ismini verdiğimiz vatandaş buluşmalarında, merkez - kırsal ayırt etmeden; kahvehanelerde, camilerde bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Karacabey Belediyesi'nden herhangi bir talebiniz, isteğiniz, sıkıntınız varsa onları dinlemeye, sizlerle beraber değerlendirmeye ve çözüm yollarını geliştirmeye her zaman hazırız. Bunu geliştirerek sürdürme konusunda da son derece kararlıyız” dedi.

Başkan Özkan’ı ağırlamaktan gurur duyduk

Belediye Başkanı Ali Özkan ile aynı masayı paylaşmaktan ve sorunlarını yüz yüze aktarma fırsatı bulmaktan dolayı duydukları memnuniyeti aktaran Cambaz Mahallesi sakinleri de; “Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşmamız ve modern belediyecilik imkânlarından faydalanmamız, mahallemize çok önemli katkılar sağlıyor. Bununla yanında, yetkililerin de bu tip çalışmalar kapsamında mahallemize gelerek, taleplerimizi birebir dinlemesinden büyük gurur duyduk” şeklinde konuştu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108