Karacabey’in Eşsiz Doğası Filmlere Mekân Oluyor

Son dönemde gerçekleştirdiği ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif atılımlarla ön plana çıkan Karacabey; eşsiz doğal güzellikleri ile film yönetmenlerinin de ilgisini çekmeyi başardı.

24 Şubat 2017 Cuma 16:48
Karacabey’in Eşsiz Doğası Filmlere Mekân Oluyor
ATV’de yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ isimli yarışmanın sunuculuğunu da yapan dizi ve film oyuncusu Murat Yıldırım ile Özge Güner tarafından başrollerin paylaşılacağı yeni filmin yapımcı şirketi Lucky Red, filme doğal mekân olarak başta ‘Leylek Köyü’ Eskikaraağaç olmak üzere, Karacabey’in eşsiz güzelliklerini doğal mekân olarak seçti.


 
Önümüzdeki Nisan ayında çekimleri başlayacak filmde; mesleğine gönül vermiş bir veteriner ile zaman zaman hafızasını yitiren genç bir kız arasında geçen aşk hikâyesi konu edilirken, filmin arka planında ise Karacabey’in longoz ormanları, ayı barınağı, hara ve diğer eşsiz doğal güzellikleri, doğal mekân olarak ‘beyazcam’ da izleyicilerle buluşacak.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108