Karacabey’in Doğal Güzellikleri Ekranlara Taşınıyor

Karacabey’in eşsiz doğal güzellikleri, ulusal basında da geniş şekilde yer bulmaya devam ediyor.

22 Ocak 2018 Pazartesi 17:17
Karacabey’in Doğal Güzellikleri Ekranlara Taşınıyor

Yaptığı doğa programları ve farkındalık çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Güven İslamoğlu, CNN Türk’te yayınlanan 'Yeşil Doğa' programının çekimleri için hafta sonu Karacabey’deydi.

İnsanlarla yaban hayatı arasında kurulan dostluk hikayelerini ekrana taşımak amacıyla, önceki gün Karacabey’e gelen İslamoğlu’nun ilk durağı, Eskikaraağaç Leylek Köyü'nde Balıkçı Adem ve Yaren Leylek oldu.

Bir sonraki durağında ise Türkiye’nin ilk özel kuş cenneti olan Uluabat Kuş Cenneti'nin kurucusu Mustafa Bilgiç’i ziyaret eden İslamoğlu, bu hikayeleri yakında ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Başkan Ali Özkan da ziyaret etti

Gün boyu süren çekimlerde, Belediye Başkanı Ali Özkan da İslamoğlu ve ekibini ziyaret ederek, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi. Özkan yaptığı açıklamada, ‘’Hayvan dostu Karacabey sloganımız ile sadece evcil değil yabani hayvanlar için de çabalıyoruz. Bu doğrultuda, böyle bir vesile ile ilçemizin ulusal kanalda yer alması, bizler için de ayrıca mutluluk ve gurur kaynağı olacaktır’’ dedi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108