Karacabey’de ulaşım sorunları masaya yatırılıyor

Karacabey Belediyesi tarafından, kent yönetiminde ortak istişare kültürü ile sorunların hep birlikte belirlenip, çözüm yollarının geliştirilmesine yönelik uygulamalara her geçen gün bir yenisi daha eklenirken, bu doğrultuda ulaşım konusu ele alınıyor.

15 Ocak 2018 Pazartesi 23:38
Karacabey’de ulaşım sorunları masaya yatırılıyor

Kent içi ve kırsal mahallelerdeki ulaşım sorunlarına, kalıcı çözüm bulma adına harekete geçen Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediyesi, tüm tarafların aynı masada yer alarak görüşlerini dile getireceği bir toplantı organize etti.

Atatürk Kültür Parkı’nda yarın (salı günü) saat 13.00’de düzenlenecek toplantıda, ilçe kent merkezindeki 21 mahalle ile kırsalda yer 64 mahalle muhtarının yanı sıra, başta BURULAŞ ve Karacabey Belediye yetkilileri ile emniyet ve jandarmanın da hazır bulunacağı kaydedildi.

Özellikle Büyükşehir Yasası ile birlikte, kırsal mahallelerden Karacabey ilçe merkezine yolcu taşınması konusunda oluşan sorunların da dile getirileceği toplantıda; ilçe, büyükşehir ve ilçe belediye bürokratlarının da hazır bulunacağı bilgisi verildi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108