Karacabey'de Kitap, Kültür ve Yöresel Ürün Günleri Büyük İlgi Görüyor

Karacabey Belediyesi tarafından, ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişimine katkı sağlayacak etkinlikler dizisi tüm hızıyla sürüyor.

09 Kasım 2017 Perşembe 18:47
Karacabey'de Kitap, Kültür ve Yöresel Ürün Günleri Büyük İlgi Görüyor

Karacabey’de, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Kitap, Kültür ve Yöresel Ürün Günleri tüm hızıyla sürerken, ilçe halkının etkinliklere olan ilgisi de yoğun oldu.

12 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek olan Kitap, Kültür ve Yöresel Ürün Günleri kapsamında ilçede bulunan yazarlar, düzenlenen imza törenleriyle vatandaşlarla buluşuyor.

Minik öğrencilerle makam odasında kitap okuma etkinlikleri düzenleyerek, büyük farkındalık oluşturan Başkan Ali Özkan daAtatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen imza günleri kapsamında, YazarAhmet Haldun Terzioğlu ile bir araya gelerek,kitap imzalattı.

Karacabey’e Değer Katacak Çalışmalara Odaklandık

Ünlü yazarları Karacabey’de misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Kısa süre önce başlattığımız kitap okuma etkinlikleri kapsamında, geleceğimiz olan çocuklara kitap okuma sevgisini aşılamayı hedeflerken, imza günleriyle de çocuklarımızı, okudukları kitapların yazarları ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana, Karacabey’e her yönüyle değer katacak çalışmalara odaklanmış durumdayız. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz Kitap, Kültür ve Yöresel Ürün Günleri, ilçe sakinlerimizden de büyük ilgi gördü. Bunun devamı da gelecek” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 12 Kasım’a kadar Atatürk Kent Meydanı’nda sürecek etkinlikte, 3 farklı yazar da okurlarıyla buluşuyor.

Ahmet Haldun Terzioğlu veMürşit Canpolat’ın ardından, 11 Kasım’da ise Nermin Taylan da Karacabey’de okurları ile bir araya gelecek.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108