Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı 2. Lig Yolunda Fırtına Gibi

Son dönemde elde ettiği başarılarla ekonomik, kültürel, sosyal ve sportif yönlerden köklü bir değişimin yaşandığı Karacabey’de, Spor Toto 3. Lig’e yükselen futbol takımının ardından, şimdi de Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nın ikinci lige yükselme mücadelesinin heyecanı yaşanıyor.

31 Ocak 2018 Çarşamba 20:18
Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı 2. Lig Yolunda Fırtına Gibi

Bursa Cengiz Göllü Kapalı Spor Salonu’nda bu hafta oynanmaya başlayan bölge elemelerinde adeta fırtına gibi esen Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol takımı; Sakarya Akyazı Belediyespor’u 3-1, Kocaeli Kartepe Belediyespor’u da 3-0’lık sonuçlarla geçmeyi başardı.

Mavi siyahlı Karacabey temsilcisinin Çarşamba Günü (Yarın), Coşkunöz ile oynanacak karşılaşmadan da galibiyetle ayrılması halinde, 147 takım arasından sıyrılarak 2. Lig final karşılaşmalarına yükselecek 37 takım arasında yer alacağı açıklandı.

Finaller 15-19 Şubat’ta

2. lig final karşılaşmalarının federasyon tarafından belirlenecek tarafsız bir sahada, 15-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirileceği ve 37 takım arasından 7 takımın da Voleybol Erkekler 2. Ligi’ne yükseleceği bilgisi verildi.

Öte yandan, Karacabey temsilcisinin rakiplerine büyük bir üstünlük kurarak, oynanan müsabakalardan galip ayrılmasını değerlendiren voleybol camiası ve eleştirmenleri de Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nın, rahatlıkla ikinci lige yükselecek güçte olduğu değerlendirmesinde bulundu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108