Karacabey Belediyesi’nden Verem Savaş Derneği binasına yeni görünüm

Son dönemde, tüm kent yönetiminde uygulamaya koyduğu projelerle kentin sosyal, ekonomik, sportif ve kültürel yaşamında köklü değişimler gerçekleştiren Karacabey Belediyesi, paydaşı olan kurumlara verdiği desteklere de tüm hızıyla devam ediyor.

17 Ocak 2018 Çarşamba 20:08
Karacabey Belediyesi’nden Verem Savaş Derneği binasına yeni görünüm

Karacabey’deki eski Devlet Hastanesi yanındaki Verem Savaş Derneği binasını, 200 bin tutarında bir onarımla yenileyen Karacabey Belediyesi’nin, bu katkılarından duyduğu minnettarlığı ifade eden dernek yöneticileri, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti.

Başkan Özkan’a plaket

Karacabey Verem Savaş Derneği Başkanı İbrahim Türk, 2. Başkanı Ertem İşcan, Muhasip Erhan Erdem, Sekreter Erol Parik ve Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır’dan oluşan heyet ziyaretinde, 1965 yılında ilçe halkının bağışları ile yapılan dernek binasının, yeniden ayağa kaldırılmasından dolayı Başkan Özkan’a teşekkür ederek, plaket takdiminde bulunuldu.

Halkın yararına proje ve yatırımlar

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ali Özkan, ilçenin 85 mahallesi ve tüm yönleri ile kalkınması adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, güçlenen belediye kaynaklarını da halkın yararına proje ve yatırımlara aktardıklarını kaydetti.

Verem Savaş Derneği binasının, tüm fiziki onarımının yanında; dış kaplama, iç dizayn, yürüyüş yolları, bahçe ve rekreasyon uygulamaları gibi yatırımlar için 200 bin lira tutarında bir harcamada bulunulduğunu kaydeden Başkan Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de binanın çatısının yapımında, önemli katkı sağladığını ifade etti.

Karacabey’i güzel günler bekliyor

Karacabey’in önemli potansiyel kaynaklara sahip olduğunu ve bu kaynakları bir bir gün yüzüne çıkararak, halkın yararına projelere aktarmaya kararlılıkla devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Özkan, Karacabey’i güzel günler beklediğini ve ilçenin hak ettiği konuma mutlaka ulaştırılacağı vurgusunda bulundu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108