Eğitim Camiası Ali Özkan'a Minnettar

Karacabey Murat Hüdavendigar İlkokulu yöneticileri, son dönemde ilçedeki eğitim kurumlarına sunduğu katkı ve öğrencilere yönelik geliştirdiği projelerle, tüm eğitim camiasının haklı takdirini kazanan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı kendisine minnettarlıklarını sundu.

01 Ocak 2018 Pazartesi 15:34
Eğitim Camiası Ali Özkan'a Minnettar

Murat Hüdavendigar İlkokulu Aile Birliği Başkanı Zülal Akgül ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Okul Müdürü Murat Ağırman ve Mahalle Muhtarı Çetin Ayva tarafından gerçekleştirilen ziyarette, öğrenci velileri okul ve derslikler ile ulaşım, altyapı ve çevre düzenlemelerine belediyenin sunduğu katkılar için teşekkürlerini iletti.
 
Okullarındaki her türlü sorunun çözümünde, belediyeyi anında yanlarında görmenin çocukları adına kendilerini mutlu kıldığını ifade eden veliler, son derece önemli fiziksel altyapı katkılarının yanı sıra öğrencilerin sosyal ve sportif gelişimine yönelik hayata geçirilen projelerin, her türlü takdirin üzerinde olduğunu kaydederek, Özkan’ı çiçeklerle onurlandırdı.

Müdür Ağırman: “Belediyemiz Bize Bir Telefon Kadar Yakın”

Okul Müdürü Murat Ağırman da kentin dış kesimlerinde yer alan okullarına, belediye tarafından en son olarak sekiz bin lira tutarında yatırım gerçekleştirildiğini ve çitler ile parmaklık ve parke taşlarının döşendiğini ifade ederek, "Belediyemize bir tek telefonla ulaşmak ve çözümünü görmek gerçekten kıvanç verici. Desteklerinden dolayı belediyemize minnettarız" şeklinde konuştu.
 
Başkan Ali Özkan da konuklarını ağırlamaktan son derece memnun olduğunu ifade ederek, eğitime yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yatırım olduğuna vurgu yaptı. Özkan, Türkiye’nin her konuda tüm dünyada söz sahibi bir ülke olması adına ‘donanımlı nesiller’ yetiştirmenin önemine dikkat çekti.

Bizim Çocuklarımız Tüm Dünya Milletlerinden Bir Adım Önde Olmalı

Öğrencilere olan desteği kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Özkan, “Geleceğimizin teminatı, çocuklarımız ve gençlerimiz; ahlaken, bedenen, zihnen diğer tüm dünya milletlerinden bir adım önde olmalı. Üç kıtaya adaleti ile hükmeden cihanşümul bir imparatorluğun mirasçıları olarak, bizlere bu konuda büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Tüm eğitim kurumlarımız, öğrencilerimize devletimizin sunduğun büyük katkıların yanı sıra; bizler de elimizden gelen desteği tüm kararlılığımızla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108