Başkan Özkan ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

09 Ocak 2018 Salı 23:35
Başkan Özkan ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Özkan mesajında, gazetecilerin halk adına kutsal bir görev üstlendiklerini ve bunu yerine getirirken, zaman zaman zorluklarla karşılaştıklarını belirterek, “Basın mensubu; halk adına gören, halk için gözlemleyip kamuoyuna taşıyan, bunu yaparken de zamanından, ailesinden fedakârlıkta bulunan ve adeta kamu görevlisi olarak kutsal bir görevi yerine getiren, yani toplumun sesi olan kardeşlerimizdir. Objektif ve doğru habercilik anlayışı içinde, meslek ahlakına bağlı olarak emek sarf eden, büyük bir özveri ve fedakârlık içinde görevlerini yürütmeye çalışan basın camiasının, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi.

Basın toplumun temel taşlarından biridir

Şeffaf, demokratik bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan birinin, özgür ve tarafsız basının varlığı olduğunu ifade eden Ali Özkan, basın çalışanlarının, mesleklerinin gereğini yerine getirmek için yeri geldiğinde canını ortaya koyarak görev yaptığını kaydetti.

Özkan, “Basın, toplumun temel taşlarından biridir. Gazeteci kardeşlerimizin sorunlarının bir an çözülmesini ve hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmalarını yürekten temenni ederek, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk, başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108