Ali Özkan: “Karacabey zengin kaynaklara sahip”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Mobil Başkan’ sloganı ile gerçekleştirdiği ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerini hız kesmeden sürdürürken, belediyenin gerçekleştirdiği yatırımları da yerinde inceledi.

25 Şubat 2018 Pazar 01:29
Ali Özkan: “Karacabey zengin kaynaklara sahip”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Sazlıca Cami’nde kılınan sabah namazı sonrası mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak, sorun ve çözüm önerilerini masayı yatırdı. 

Karacabey’i hep birlikte yönetiyoruz

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, Belediye meclis üyeleri ile belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu etkinlikte,  istişare kültürü ve tüm paydaşları ile birlikte ortak akla dayalı yönetim anlayışını benimsediklerini kaydeden Özkan; “Karacabey Belediyesi olarak, Halil İbrahim Sofrası ismini verdiğimiz vatandaş buluşmalarında, merkez-kırsal ayırt etmeden kahvehanelerde, camilerde bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Karacabey Belediyesi'nden herhangi bir talebiniz, isteğiniz, sıkıntınız varsa onları dinlemeye, sizlerle beraber değerlendirmeye ve çözüm yollarını geliştirmeye her zaman hazırız ve bunu geliştirerek sürdürmeye de son derece kararlıyız” dedi.

Köklü değişim 

Son dönemde, başta tüm Güney Marmara Bölgesi olmak üzere, Karacabey genelinde de devlet tarafından otoyol, köprü, baraj gibi büyük ölçekli projelerin hayata geçirildiğinin altını çizen Başkan Ali Özkan, son üç yılda hayata geçirdikleri projelerle, merkez ve kırsalda köklü bir dönüşüm yaşandığına dikkat çekerek, zengin kaynaklara sahip Karacabey’de çözülemeyecek sorun olmadığını ve hayata geçirilen projelerin de bunun en güzel kanıtı olduğunu söyledi.


 
Vatandaşlar talep ve çözüm önerilerini aktardı

Belediye Başkanı Ali Özkan ile aynı masayı paylaşarak sorunlarını aktarmaktan ve belediyenin mahallelerine gerçekleştirdiği yatırımlardan duydukları memnuniyeti aktaran Sazlıca Mahallesi sakinleri de, “Yetkililerin mahallemize gelerek taleplerimizle yakından ilgilenmesi ve bizleri dinlemesinden büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

KARACABEY BLD

banner119
Son Güncelleme: 26.02.2018 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108