AK Partili Kadınlardan Başkan Özkan’a Ziyaret

Karacabey’de AK Partili kadınlar, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, çeşitli görüşmelerde bulundu.

17 Mart 2017 Cuma 12:12
AK Partili Kadınlardan Başkan Özkan’a Ziyaret

Aynı zamanda Karacabey Belediye Meclis Üyesi de olan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Meclis Üyesi Hatice Kılıç ve diğer partili kadın üyeler de hazır bulundu.

AK Partili kadınlar, başta ilçedeki tüm kadınlara gösterilen pozitif ayrımcılık konusu olmak üzere; ilçe genelinde elde edilen çağ değişimi adına Başkan Ali Özkan’a teşekkürlerini iletti.

Karacabeyli Kadınlar Başarılarıyla Örnek Oluyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da son dönemde ilçede hem üretim, hem de aile ekonomisine katkı sağlaması hedefiyle, kadınlar tarafından kurulan 4 derneğin kurulmasına destek olduklarını anımsatarak, Karacabeyli kadınların elde ettiği başarının, diğer tüm ilçelere de örnek olacak nitelikte olduğuna vurgu yaptı.

Türk kadınının geçmişten bu yana, gururla erkeğinin yanında olmayı sürdürdüğünü ve ülkenin bekası için başarılı çocuklar yetiştirdiğini de dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedeki tüm kadınlar için pozitif ayrımcılık göstermeyi de kararlılıkla sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108