TÜGVA İznik Temsilciliği Faaliyetlerine Başladı

Türkiye Gençlik Vakfı İznik İlçe Temsilciliği oluşturulan yeni yönetim ile ilçede faaliyetlerine başladı.

29 Eylül 2017 Cuma 18:44
TÜGVA İznik Temsilciliği Faaliyetlerine Başladı

Türkiye Gençlik Vakfı İznik İlçe Temsilciliği geçtiğimiz haftalarda göreve başlamasının ardından ilk ziyaretlerine başladı. TÜGVA İlçe Temsilcisi Yakup Yakut ve Yönetim Kurulu ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Osman Sargın’a yaptı.

Belediye Başkanı Osman Sargın’ı ziyaretinde konuşan Türkiye Gençlik Vakfı İznik İlçe Temsilcisi Yakup Yakut “Bizlere her zaman destek olan ve değerli bilgileri ile her zaman bizlere ağabeylik yapan Belediye Başkanımız Sn. Osman Sargın’a çok teşekkür ediyoruz.  TÜGVA İznik Temsilciliği olarak amacımız geleneklerine bağlı kalarak, çağın ihtiyaçlarını iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmaktır. İnşallah İlçemizde ki genç arkadaşlarımız ile birlikte güzel işler başaracağız” dedi.

Başkan Sargın ise konuşmasında “Türkiye Gençlik Vakfı İznik İlçe Temsilciliği’nin yeni yönetimi ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Yakup kardeşime ve yönetimine bu yolda başarılar diliyorum. Her birinizin Birer Gönüllü Türkiye Sevdalısı olarak çalışacağınıza, Milli ve Manevi değerlerimize bağlı birer gençlik olarak projeler ve fikirler üreteceğinize inanıyorum. İznik Belediyesi olarak desteğimizin siz değerli gençlerimize sonsuz olduğunu belirtirken hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İznik İlçe Temsilciliği yönetimi ise şu şekilde oluşuyor. İlçe Temsilcisi Yakup Yakut, Teşkilat Koordinatörü Ali Fuat Boncuk, Eğitim Koordinatörü İlyas İncir, Kadın ve Aile Koordinatörü Melek Özcan, Lise Koordinatörü Cumali Baktemur, Çalışan Gençlik Koordinatörü Mehmet Erkan, Mali ve İdari İşler Koordinatörü Fatih Uysal ve Medya İletişim Koordinatörü Samet Şimşek olarak belirlendi.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108