Tügva'dan Minik Kalpleri Isıtan Etkinlik

Türkiye Gençlik Vakfı İznik İlçe Temsilciliği ve Marmara Üniversitesi Temsilciliği ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte minik öğrencilere atkı ve bere dağıtıldı.

17 Ocak 2018 Çarşamba 20:18
Tügva'dan Minik Kalpleri Isıtan Etkinlik

"Minik Kalpler Üşümesin" sloganıyla başlatılan kampanya ile hazırlanan atkı ve bereler ilk olarak İznik’e bağlı Candarlı Mahallesi’nde bulunan ilk ve ortaokulda dağıtıldı. TÜGVA’lılar tarafından her bir öğrenciye teslim edilen atkı ve berelerden sonra öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

İlk kez Candarlı Mahallesinden düzenlenen etkinliğe İznik Belediye Başkan Vekili Öner Erim, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Türkiye Gençlik Vakfı İznik İlçe Temsilcisi Yakup Yakut, Marmara Üniversitesi Temsilcisi Furkan Akın, TÜGVA Koordinatörleri, üyeleri katıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı İznik İlçe Temsilcisi Yakup Yakut konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Çalışmalarımızla ve etkinliklerimizle geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimlerine, sosyal yaşantılarına kısacası tüm hayatlarına katkı sağlıyoruz. Milli ve manevi duygularına bağlı, vatanına, milletine ve bayrağına leke getirtmeyecek bir neslin yetişmesine bizlerde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bugünde İznik İlçe Temsilciliğimiz ve Marmara Üniversitesi Temsilciliği ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikte soğuk kış günlerinde miniklerimize bir nebze de olsa destek olmak istedik. Bu kapsamda kardeşlerimize atkı ve bere dağıtımını gerçekleştirdik. Bu etkinliğimizde bizlere katılarak destek olan İznik Belediye Başkan Vekili Öner Erim’e, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun’a, koordinatör ve üye kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Atkı ve bere dağıtımı sonrasında kar manzarası eşliğinde öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108