Mehmet Müezzinoğlu İznik'lilerle Biraraya Geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik E.Bakanı Ak Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İznik Belediyesi tesislerinde düzenlenen etkinlikte belediye meclis üyeleri, muhtarlar, parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile buluştu.

18 Eylül 2017 Pazartesi 20:36
Mehmet Müezzinoğlu İznik'lilerle Biraraya Geldi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar’ın da hazır bulunduğu buluşma soru ve cevaplar ile devam etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum diyerek başladığı konuşmasında “Bugün bir sohbet edelim, muhtarlarımızın, teşkilatımızın, hemşerilerimizin sormak istedikleri soruları Sayın Bakanımıza iletelim dedik. Kendileri bizleri kırmayarak bugün aramızdalar. Kendilerine çok teşekkür ediyor, tekrar ilçemize hoş geldiniz, safalar getirdiniz” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik E.Bakanı Ak Parti Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu ise açıklamasında “Öncelikle güzel bir pazar sabahında sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan onur duyduğumu ifade ediyor, sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Tabi Bursa güzergâhında İznik'e özel bir program yapmasan güzergâh dışı kalabiliyor. Ama Allah'a şükürler olsun ki Osmangazi köprüsü bizimde program yapmamızı çok kolaylaştırdı. Ben bu anlamda Türkiye’nin geldiği bu noktada Osmangazi köprüsü gibi köprülerin, kavşakların, tünellerin, yolların, havaalanlarının yapılabildiği bir Ülkenin vatandaşı olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. Onları gönülden alkışlıyorum. Tabi büyük bir ülkeyiz, büyük hayalleri ve hedefleri olan bir milletin mensuplarıyız. Bu da birlikte milletçe aynı hedefe kilitlenmekten geçer” dedi.

Vatandaşlardan gelen soru ve cevapları tek tek dinleyerek not eden Müezzinoğlu istek ve temennilerin gerekli yerlere iletilerek, kısa sürede giderileceğini belirtti.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108