İznik`e 36 milyonluk ulaşım yatırımı

Merkeze sonradan bağlanan 17 ilçede köylere giden grup yollarını bile sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, İznik’in İnikli, Elbeyli, Tacir ve Ömerli bölgelerine uzanan 10,5 kilometrelik yolu da sıcak asfalta kavuşturdu.

12 Haziran 2017 Pazartesi 12:40
İznik`e 36 milyonluk ulaşım yatırımı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilave yapılan 10,5 kilometrelik yola 4 milyon TL harcandığını belirterek, İznik’te bugüne kadar ulaşıma yapılan yatırımın 36 milyon TL’yi aştığını söyledi.

Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme ile köprü ve kavşak düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, merkeze sonradan bağlanan 10 yeni ilçede de ulaşım kalitesini artıracak çalışmalara hız verdi. Yıllar sonra köy grup yollarını bile sıcak asfaltla tanıştıran Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından İznik ilçesi de önemli bir pay aldı. İznik ilçesinde yol düzenleme ve asfaltlama için yapılan yatırım 36 milyon TL’yi aştı.

Yol medeniyettir

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘yol medeniyettir’ ilkesi doğrultusunda merkezde olduğu gibi tüm ilçelerde ulaşım yatırımlarına ağırlık verdiklerini söyledi. Tüm ilçelerde köylere giden yolların asfaltlandığını, köy grup yollarının sıcak asfaltla tanıştığını hatırlatan Başkan Altepe, “İznik ilçesinde de bugüne kadar 32 milyon TL’lik ulaşım yatırımı yapmıştık.

Bu İznik tarihinde yol konusunda büyük bir hizmet. Şimdi de İnikli, Elbeyli, Tacir ve Ömerli bölgelerine uzanan 10,5 kilometrelik ilave yolun yapımı da tamamlandı. Bu yola harcanan 4 milyon TL ile İznik’te ulaşıma ayrılan kaynak 36 milyon TL’ye ulaştı” dedi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108