İznik Gölünde Kıyasıya Kano Mücadelesi

Marmara Bölgesi’nin en büyük gölü olan İznik Gölü’nde Kano Türkiye Şampiyonası 17 kulüp ve 104 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Heyecan dolu yarışlarda sporcular kıyasıya mücadele etti.

09 Ekim 2017 Pazartesi 00:34
İznik Gölünde Kıyasıya Kano Mücadelesi

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen yarışları İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Kano Federasyonu Başkanı Kano Alper Cavit Kabakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Emniyet Müdürü Bedri Yaman, Bursa  Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar,Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Coşkun, federasyon temsilcileri, kulüp yöneticileri, sporcular ve sporseverler katıldı.

SU SPORLARININ MERKEZİ “İZNİK”

Türkiye’nin beşinci, Marmara Bölgesi’nin en büyük gölüne sahip olan İznik bir çok sportif aktiviteye ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son zamanlarda salon sporları, doğa sporları ve su sporlarının merkezi haline gelen İznik son olarak Türkiye Kano Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. İznik Belediyesi ev sahipliğinde, Kano Federasyonu’nun organizasyonu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen yarışlara 13 ilden 17 kulüp ve 104 sporcu katıldı. Yarışları ise gün boyunca karadan ve göl içerisinden 12 Kano Federasyonu Hakemleri takip etti.
İlk gün gerçekleştirilen 1000 metre final müsabakalarında ise dereceye girenler şu şekilde; 1000 metre erkekler final müsabakalarında 1.Şişecam Çayırova Spor Kulübü’nden Abbas Anıl Şen, 2. Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden Adem Ergül ve 3.Bursa Arama Kurtarma Spor Kulübü’nden Göktürk Korkmaz oldu.

1000 metre bayanlar final müsabakalarında 1. Şişecam Çayırova Spor Kulübü’nden Damla Güldoğan, 2. Bursa Arama Kurtarma Spor Kulübü’nden Asya İkisivri, 3. Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden Eslemnur Gezen oldu.

1000 metre mix final müsabakalarında 1. Şişecam Çayırova Spor Kulübü’nden Abbas Anıl Şen- Damla Güldoğan, 2. Bursa Arama Kurtarma Spor Kulübü’nden Göktürk Korkmaz- Asya İkisivri, 3.Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü oldu.

1000 metre yarışlarında dereceye giren yarışmacı ve spor kulüplerine ödüllerini İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Kano Federasyonu Başkanı Kano Alper Cavit Kabakçı ve Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Altunel takdim etti.

Yarışlarda 500 metre müsabakaları ise 8 Ekim Pazar günü gerçekleşecek.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108