İznik Balgöç Ailesi Tanışma Yemeğinde Biraraya Geldi

İznik Balgöç Şube Başkanı Serkan Acar ve yönetimi aileleri ile birlikte İznik Belediyesi Eko Turizm Tesislerinde tanışma yemeğinde bir araya geldi.

20 Ekim 2017 Cuma 20:53
İznik Balgöç Ailesi Tanışma Yemeğinde Biraraya Geldi

Genel kuruldan sonra ilk toplantı da ailelerin birbirleri ile tanışması gündeme gelerek karara bağlanmıştı.Tüm yönetiminin katıldığı yemekte aileler birbirleri ile tanışarak gelecek dönemde ne gibi faaliyetlerde buluna biliriz düşüncesini ele alındı.

Eko Turizm tesislerinde yemeklerin yenilmesinde sonra dördüncü kez başkan seçilen başkan Serkan Acar konuşmasında " Tüm yönetim üyelerime ve ailelerine bu nazik davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyorum. Bizler Balgöç Camiası olarak bir aileyiz dedik ve tüm aile fertlerini birbirleri ile tanışması için bu organizasyonu gerçekleştirdi. Bu güne kadar yapmamız büyük bir eksiklikti ve eksikliği gidermenin sevinci içerisindeyiz. Bu toplantıda tüm aileler birbirleri ile tanışıp, hemfikir olduklarında yeni etkinlikler yapmaya her daim hazırız. Balgöç kadın kollarının her daim fikir ve görüşlerine açığız. Birlikte yapacağınız tüm etkinliklere desteğimiz tamdır. Herkese afiyet olsun. katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım" dedi.

Başkan Acar'ın konuşmasından sonra yönetimde bulunanlar düşünce ve fikirlerini beyan ettiler. Ardından Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Ustael ve Metin Dursun'un söylediği türküler eşliğinde tanışma gecesi sona erdi.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108