Başkan Sargın'dan Bayram Mesajı

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sargın Bayramın birlik beraberlik ve kardeşlik içinde geçmesini diledi.

23 Haziran 2017 Cuma 15:40
Başkan Sargın'dan Bayram Mesajı

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm Müslümanların bayramını kutladı.

Mesajında, Ramazan Bayramının tüm insanlığa ve ülkemize huzur, barış ve mutluluk getirmesini dileyen Belediye Başkanı Osman Sargın, bu özel günlerin toplumsal barışın pekişmesi için önemli olduğuna vurgu yaptı. Sargın, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketi ile gelen Mübarek Ramazan Bayramı’nın tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için bir vesile olmasını diliyorum. Özellikle dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan İslam ülkelerinde yaşanan ölüm, açlık ve sefaletin son bulması için bu özel günlerdeki birlik ve beraberliğimizi arttırmalıyız” dedi.

Sargın mesajının devamında şunları söyledi; "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. İlahi bir armağan olarak kabul ettiğimiz ve sevinçle karşıladığımız bayramlar, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz çok değerli ve müstesna zamanlardır.

Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir andır. Tüm İslam âlemini bir araya getirerek kenetlendiren bayramlar, Müslüman kalma bilincimizi diri tutmuş, İslam milletlerine tarih sahnesinde süreklilik kazandırmıştır. Ramazanlar ve kutlu bayramlar, insanlık ve İslam âlemi için tekrar tekrar dirilişin müjdecisi ve habercisi olmuştur. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramı´nı kutlar, Yüce Rabbimizden milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz ederim" dedi.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108