Vesvese Duası ve Anlamı

Vesvese duası her insanın kuruntuya, takıntılara, şüphelere ve bunun gibi düşüncelere kapıldığında Allah'a sığınmak için okuması gereken ve tesiri oldukça yüksek olan bir duadır. Vesvese duasını sabah ve akşam olmak üzere ellerinizi ilahi dergaha doğru açarak 21 gün boyunca 7'şer kez okursanız Allah'ın izniyle en kısa sürede vesveselerinizden kurtulursunuz. Yazımızda Vesvese duasını türkçe olarak veriyoruz. İnşallah en kısa sürede Allah'ın izniyle vesveselerinizden kurtulursunuz.

04 Mart 2018 Pazar 23:07
Vesvese Duası ve Anlamı

Vesvese hemen hemen her insanın yaşadığı başlıca olaylardandır. Vesvese insanları kuruntu, şüphe, çekimserlik, takıntı ve olumsuzluklar gibi bir çok konuda rahatsız etmektedir. Vesvese'den kurtulmak için bir çok dua bulunmaktadır. Yasin kitabında bulmuş olduğum Vesvese duasını sizlerle paylaşmak istedim.

Türkçe Vesvese Duası Okunuşu ve Anlamı

"Ya Allahür rakiybül hafiyzur rahıym. Ya Allahül hayyül haliymül azıymür raufül keriym. Ya Allahül hayyül kayyumül kaimü ala külli nefsin bi ma kesebet hulle beyni ve beyne adüvvi.

banner119
Son Güncelleme: 05.03.2018 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108