Korkan Ürken ve Birtakım Şeyler Hisseden Kişilerin Okuması Gereken Dualar

Hepimiz zaman zaman korkar, ürker, ve bir takım cisimler, nesneler görür gibi yada hisseder gibi oluruz. Böyle durumlarda yazımızın devamındaki duları 1 hafta boyunca sabahları ve akşamlarıda akşam ezanından önce düzenli olarak okutursanız rahatlayacaksınızdır. Duların sırasıyla okunması daha sağlıklı olacaktır. Duaları sırasıyla okutmaya dikkat etmelisiniz.

04 Mart 2018 Pazar 23:35
Korkan Ürken ve Birtakım Şeyler Hisseden Kişilerin Okuması Gereken Dualar

Aşağıdaki duları rahatsız olan kişinin karşısına oturarak başka bir kimse okursa ve her duanın sonunda kişinin yüzüne üflerse etkili olacaktır. Duaları okumaya başlamadan önce abdest almayı UNUTMAYIN. Bunun yanı sıra rahatsız olan kişi FELAK ve NAS surelerini günde en az 100 defa TEK BESMELE ile (Bismillahirrahmanirrahim) FELAK NAS tekrar BESMELE şeklinde okursa dahada fazla rahatlayacaktır.

21 AYETEL KÜRSİ

11 FELAK

11 NAS

3 İHLAS

7 FATİHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108