Tabakhane Caddesi'ne Yeni Görünümü

İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi Tabakhane Caddesine gelişigüzel şekilde bırakılan hurda ve atıl durumdaki araçları kaldırarak, caddenin güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

17 Ocak 2018 Çarşamba 20:12
Tabakhane Caddesi'ne Yeni Görünümü

Park alanının ve yaya kaldırımlarının hurda ve atıl durumdaki araçlar tarafından işgal edildiği tespit edilen Tabakhane Caddesinde, görsel kirliğine yol açan ve gündelik hayatı çekilmez bir noktaya sürükleyen bu duruma dur denilerek, burada yürütülen çalışma ile Tabakhane Caddesi güzel bir görünüme kavuştu.

İNSANI MERKEZ ALAN BİR HİZMET ANLAYIŞI

Mahmudiye Mahallesi Tabakhane Caddesinde yürütülen çalışmalar hakkında açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl’ün yaşamaktan mutluluk duyulan bir şehir olması için bir bir gerekli adımları atıyoruz. İnsanı merkeze alan bir hizmet ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Halkımızın her zaman yanındayız. Onların derdi bizim derdimiz, onların sıkıntısı bizim sıkıntımız. Bu gaye ile 7/24 gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ekiplerimiz şehrimizin farklı noktalarında sahada. Nerede bir eksiklik veya yanlışlık varsa ivedi bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

25 ARAÇ KALDIRILDI

Şehrimizin görünümüne güzellik katan yeni bir çalışmaya imza atmaktan dolayı mutluyuz diyen Taban, “İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Mahmudiye Mahallesi Tabakhane Caddesi üzerinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafına kalan bölgeye gerek esnaf tarafından gerekse vatandaşlar tarafından hurda ve atıl durumdaki araçların bırakıldığını tespit etti. Bu hurda ve atıl durumdaki araçlar yüzünden söz konusu caddede bulunan park alanı ve yayalara ait kaldırımları işgal edildiğinden, Tabakhane caddesinde ekiplerimiz tarafından yapılan çalışma neticesinde sahibi tespit edilen 20 araç sahibine gerekli tebligatlar yapılarak araçların kaldırılması sağlandı. Sahibi tespit edilemeyen 5 hurda araç ise Metal Sanayi Bölgesinde bulunan araç hurdalığına götürüldü.”

Burada yürütülen çalışma sonucunda Tabakhane caddesindeki araç trafiğinin sağlıklı bir şekilde işlemesi ve parklanma potansiyelinin de artmasının sağlandığını belirten Taban, ”Aynı zamanda yayalar için kaldırım işgali de önlenerek yayaların yürüyüşüne açılmış oldu. Araçlar temizlendikten sonra Fen İşleri Müdürlüğümüz gerekli yol ve kaldırım tamiratını, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz de bölgenin temizliğini yaptılar. Belediye olarak yaptığımız bu çalışma ile Tabakhane Caddesi güzel görünümüne kavuştu” dedi.

“SADECE BİR ARAÇ TEMİZLİĞİ DEĞİL”

Bu bölgede yaptığımız işin sadece bir araç temizliği olarak görülmemesi gerektiğine vurgu yapan Taban, “Şehrimizin caddelerini, kaldırımlarını veya kamuya ait bir alanı uzunca bir süre işgal etmek, çevre ve sağlık açısından olumsuz bir duruma sebep olmak, görüntü kirliliği oluşturmak gibi birçok olumsuzluğa sebep olan ekonomik ömrünü doldurmuş, kullanılmayan veya tamir ve bakım yapılacağı gerekçesiyle kamusal alanlara bırakılan araçların sahiplerinin bundan sonra bir mağduriyet yaşamaması için araçlarını kamusal alanlara terk etmemeleri gerektiğini buradan bir kez daha belirtmek istiyorum. Şunu da belirtmek isterim ki tüm ilçe halkımızın şehrin görselliğine ve çevre sağlığına mani olacak bu tür görüntülere müsaade etmemelerini arzuluyoruz. Vatandaşlarımızın belediyemizin Alo 153 Çözüm merkezi hattına ve 0530 157 30 00 numaralı whatsapp numarasına gördükleri veya tespit ettikleri bu tür konular varsa iletmelerini rica ediyorum.”

Taban son olarak, “Halkımızın memnuniyetini öncelikli görerek hizmet ağını şehrimizin dört bir tarafına yayarak etkin ve verimlilik esasıyla 7/24 gece gündüz demeden çalışan Zabıta Müdürlüğümüzün bu tür uygulamalara her zaman devam edeceğini buradan belirtir, İnegöl’ümüzün örnek bir şehir görünümüne kavuşması noktasında ilçe halkımızın desteğini her zaman yanımızda görmek temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108