Sevimli Hayvanlar Çocuklarımızın Beğenisini Kazandı

İnegöl Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Sevimli Hayvanlar” adlı Animasyon Çocuk Filmini İnegöllü çocuklar ile buluşturdu.

03 Şubat 2017 Cuma 19:44
Sevimli Hayvanlar Çocuklarımızın Beğenisini Kazandı

Ailelerin, sinema keyfini çocukları ile birlikte yaşamaları ve özellikle çocukların katılımlarıyla İnegöl’de sinema kültürünü yaygınlaştırma adına düzenlenen animasyon film etkinliği büyük bir beğeni ile izlenildi.

Mobilya Müzesi Konferans salonunda gösterimi gerçekleştirilen animasyon filmi ile hayvan dostlarının duyarsız acımasız insanlara karşı başlattıkları savaşı, insanların bilinçsizliği, vicdansızlığından dolayı susuzluk endişesine kapılan bazı hayvanların bu insanlara karşı baş kaldırmaları ve kendi imkanları ile bu gidişe bir dur demeye çalışmaları ön plana çıkartılarak çocukların doğaya karşı bakış açılarına farklı bir pencereden bakmaları sağlandı.

Bir parçada olsa hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi ailelerin katılımıyla izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108