Şehit Hüseyin Gencer İçin Mevlit Okutuldu

Ağustos ayında Bingöl’de çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Hüseyin Gencer’in 40 mevlidi, Kurşunlu Mahallesinde bulunan baba evinde okutuldu.

22 Eylül 2017 Cuma 12:47
Şehit Hüseyin Gencer İçin Mevlit Okutuldu

10 Ağustos tarihinde Bingöl’ün Genç ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki İnegöllü Uzman Çavuş Hüseyin Gencer için dün akşam baba evinde mevlit okutuldu.

PROTOKOL ÜYELERİ DE KATILDI

Kurşunlu Mahallesinde bulunan Hüseyin Gencer’in evinde okutulan 40 mevlidine; Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasmaz, İnegöl Belediye Başkanvekili Turgay Yel, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali ile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAYRAKLARLA DONATILDI

Şehadetinin üzerinden 40 gün geçen Şehit Hüseyin Gencer’in 40 mevlidi için evinin bulunduğu alan Türk bayraklarıyla donatıldı. Mevlitte, okunan hatimlerin duası da yapıldı. İnegöl Belediyesi tarafından organizasyonu yapılan ve ikramların gerçekleştirildiği mevlitte, Hüseyin Gencer’in şehit düştüğü çatışmanın yaşandığı operasyona ısrarla katılmak istediği, arkadaşları ve komutanlarıyla arasında geçen sohbette aktarıldı. Bu sırada mevlitte duygu dolu anlar yaşandı.

İNEGÖL BLD

banner119
Son Güncelleme: 22.09.2017 12:51
Anahtar Kelimeler:
InegölHüseyin Gencer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108