İnegöl`ün yeni mezarlığına definler başladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl İlçesi’ndeki Alanyurt bölgesinde 100 bin metrekarelik alanda oluşturulan yeni mezarlığa definlerin başladığını söyledi.

10 Şubat 2017 Cuma 15:13
İnegöl`ün yeni mezarlığına definler başladı

Bursa’nın her köşesine hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki ihtiyaçlara çözüm olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Alanyurt Hamzabey Mahallesi’nde düzenlenen yeni mezarlıkta incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi’nin her alanda çalıştığını söyleyen Başkan Altepe, “Bursa’nın 17 ilçesiyle yaşanabilir ve sağlıklı bir kent olması yolundaki çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu noktada mezarlıkla ilgili hizmetleri de Büyükşehir Belediyesi veriyor. İnegöl ilçemizde mezarlık konusunda, mevcut mezarlıkların dolmak üzere olması nedeniyle önemli bir talep var” dedi.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından, İnegöl’de Alanyurt bölgesi Hamzabey Mahallesi arazisinde 100 dönümlük (100 bin metrekare) alanda mezarlık düzenlemesi çalışması yapıldığını belirtti.



Çalışmaların tamamlandığını vurgulayan Başkan Altepe, “Altyapı ve yol çalışmaları, çevre duvarı ve binasıyla mezarlık hizmete alındı. İlk etabı tamamladık, bir haftadır da defin işlemleri yapılıyor. Daha sonra ilave kısımları da yapılacak” diye konuştu. Başkan Altepe, böylece İnegöl’deki önemli bir ihtiyacın da giderilmiş olduğunu sözlerine ekledi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108