İnegöl’ün Orman Bölgeleri İncelendi

Bursa Orman Bölge Müdürü Arif Can, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette İnegöl’deki mesire yerleri ile orman idaresine giren bölgeler hakkında istişareler yapıldı. Başkanlık makamındaki buluşma sonrası Aktaş ve Can, beraberindeki heyetle birlikte araziye inerek mesire alanları ve ormanlık bölgelerde incelemelerde bulundu.

28 Temmuz 2017 Cuma 09:54
İnegöl’ün Orman Bölgeleri İncelendi

Bursa Orman Bölge Müdürü Arif Can, bugün İnegöl’e gelerek şehirde bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu. İnegöl ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da ziyaret eden Arif Can, İnegöl’ün orman idaresindeki alanları hakkında istişarelerde bulundu.

İNEGÖL’ÜN DOĞAL GÜZELLİKLERİ DEĞERLENDİRİLMELİ

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Bursa Orman Bölge Müdürü Arif Can, İnegöl’ün doğal zenginliklerinin değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Ormanlık alan bakımından önemli bir potansiyeli bulunan İnegöl’e Bölge Müdürlüğü olarak önem verdiklerinin de altını çizen Can, “Bugün hem İnegöl şehrimizdeki orman idaresindeki alanlar hakkında bir dizi istişare ve inceleme yapmak hem de Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Kendileri ben göreve başladığımda büyük bir nezaket göstererek bizleri ziyaret etmişti. İlgi alaka ve bizleri ağırlamasından dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

İNEGÖL ORMANLIK ALANLAR BAKIMINDAN ZENGİN BİR İLÇE

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Bursa Orman Bölge Müdürü Arif Can’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Aktaş, bir sanayi şehri olan İnegöl’ün aynı zamanda eşsiz doğal güzellikleri de bağrında barındırdığını dile getirdi. İnegöl’ün ormanlık alanlar bakımından zengin bir ilçe olduğunu kaydeden Aktaş, “Aslında bakıldığı zaman belki de İnegöl’ün bu yönü şehrimizi mobilya alanında ileriye taşıdı. Ham maddenin doğduğu yerdeyiz. Ama mutlaka bu kaynakları belirli plan çerçevesinde ve doğru kullanmak gerekiyor. Bu konuda da Orman Bölge Müdürlüğümüz ve İnegöl Orman İşletme Müdürlüğümüzün çalışmaları büyük önem taşıyor. Bu Allah vergisi doğayı gelecek nesillere taşımak adına çalışmalarını önemsiyoruz. Kendilerinin İnegöl’e olan ilgi, alaka ve hassasiyetlerini görüyoruz” dedi.

MESİRE ALANLARI VE ORMANLIK ALANLAR HAKKINDA İSTİŞARELER YAPILDI

Ziyarette İnegöl’ün mesire yerleri ve benzeri orman idaresine giren alanlarıyla ilgili istişareler yaptıklarını da kaydeden Aktaş, “Bu alanların daha doğru ve düzenli kullanımı için fikir alışverişinde bulunduk. Birlikte araziye de çıkarak yerinde bazı tespitler yapacağız. Ben Müdür Beye ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ARAZİDE İNCELEME YAPILDI

Başkanlık makamında yapılan istişareler sonrası Başkan Aktaş, Orman Bölge Müdürü Arif Can ile beraberindeki heyet ve Belediye’nin konuyla ilgili birim sorumlularının da katılımıyla araziye indi. İnegöl’ün mesire alanları ve orman bölgeleriyle ilgili incelemeler yerinde yapılarak ileriye yönelik çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108