İnegöl MHP’de Bedir dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl ilçe teşkilatının kongresinde başkanlığa Hayati Bedir seçildi.

27 Mart 2017 Pazartesi 06:05
İnegöl MHP’de Bedir dönemi

Divan başkanlığını MHP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Özgür Bayraktar'ın yaptığı kongrede konuşan tek aday Hayati Bedir, “Uzun zamandır takip ettiğimiz süreç Türkiye’mizi ve milletimizi bir imtihandan geçirmektedir.

Bu süreç, bizim vatanımızın, milletimiz ve ülkülerimiz için doğru gördüklerimizi söylemekten, yapmaktan alıkoymamıştır, koymayacaktır. Şunu belirtmek isterim; önce Türkiye’de, sonra İnegöl’ümüzde iktidarın ayak seslerini görmekteyim. Allah’ın izniyle bu kadrolar gecesini gündüzüne katıp çalışarak iktidarın yolunu açacaktır. Türkiye ve İnegöl’de MHP’nin bittiğini sayıklayan gafillere sesleniyorum; siz bu rüyayı görürken, İnegöl’den 650 yeni üye yapılmış ve İnegöl dimdik ayaktadır. Siz zannediyor musunuz ki, biz susuyorsak size cevap veremediğimizden değil.

Biz susuyorsak, ülkücü töremizden ve teşkilatçılık anlayışımızdandır. Kimse ne Türkiye’de, ne de İnegöl’de ülkücülerle aşık atmaya kalkmasın. Kongremize gelerek bizleri onurlandıran herkese teşekkür eder, kongremizin partimize ve İnegöl’ümüze hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa Hayati Bedir getirilirken, yönetim kurulu Aytekin Torun, Gürsel Bahadır, Melih Demir, Mustafa Turan, Özgür Bulca, Özkemal Avcı, Mustafa Çelik, Yüksel Usta, Serdar Koçkan, Nazan Gündüz, Faruk Varol, Metin Yazıcı, Mehmet Özbek, Sinan Çalar, Kenan Kotbaş, Emrah Özdemir, Barış Kalem, Arif İşçi, Sinan Döngel, Cevat Koçak, Kadir Özütürk, Cavit Dülger, Ertan Yenigelen, Kıvanç Perkgül, Ömer Ovalı, Sedat Eceryıldız, Dilek Kurşunel, Mustafa Yücedağ, Ali Salık, Şevket Coşkun, Murat Taşçı, Selim Tüfekçi, Ümit Ulutaş, Mesut Süngü, Ömer Durukan ve İsmail Yıldırım’dan oluştu.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108