Gizli Bölmelerden Uyuşturucu Çıktı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kiralık bir eve düzenlenen operasyonda, evin her odasındaki gizli bölmelerde 7 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, iki kadın tacir yakalandı.

14 Mart 2017 Salı 13:52
Gizli Bölmelerden Uyuşturucu Çıktı

Edinilen bilgilere göre, iki kadını bir süredir teknik takibe alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri Turgutalp Mahallesi Konyalı Sokaktaki kiralık eve operasyon düzenleyerek evin her tarafını didik didik aradı.

Oturma odası, yatak odası ve mutfak ile bodrumda arama yapan ekipler, mutfak tezgahında ve kanepe döşemelerinde gizlenmiş vaziyette 7 kilogram esrar ele geçirdi. Evde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 30 yaşındaki Özlem Ç. ile 32 yaşındaki Özlem Ç. ekipler tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan kadınlar adliyeye sevk edildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 14.03.2017 14:22
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuGizli Bölme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108