Filede Mobilya Kupası Heyecanı Başladı

İnegöl Belediyesi sponsorluğunda İnegöl Belediyespor ev sahipliğinde düzenlenen Mobilya Kupası başladı. Perşembe günün oynanan ilk maçlarda Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup ederken, İnegöl Belediyespor ise Maliye Piyangoya 3-0 mağlup oldu.

10 Eylül 2017 Pazar 22:26
Filede Mobilya Kupası Heyecanı Başladı

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Mobilya Kupası 7 Eylül Perşembe günü oynanan ilk müsabakalarla start aldı. İnegöl Belediyesi sponsorluğunda Voleybol Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mobilya Kupasında; İstanbul Büyükşehir Belediye, Galatasaray ve Maliye Piyango takımları mücadele ediyor.

GALATASARAY GALİBİYETLE BAŞLADI

4 yıldız takımın çekişmeli müsabakalarına sahne olan Mobilya Kupası’nın heyecanı doruğa taşıyan ilk karşılaşmaları tamamlandı. Turnuvanın ilk müsabakası Galatasaray ile İstanbul Büyükşehir Belediye arasında oynandı. Perşembe günü 17.00’da İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda oynanan müsabakada ilk seti İBB 25-23 kazandı. Kora kor mücadelenin verildiği müsabakada ikinci seti Galatasaray zorlu rakibi karşısında 25-20 galip gelerek kazanmayı başardı. Üçüncü seti de 30-28 kazanan sarı kırmızılı ekip, dördüncü seti 18-25 kaybedince setlerde skora denge geldi 2-2. 122 dakika süren karşılaşmada final setinde Galatasaray rakibi İBB’yi 15-11 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

MALİYE PİYANGO SET VERMEDİ

Turnuvanın ikinci müsabakası ise Galatasaray İBB maçının hemen ardından 19.00’da İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda İnegöl Belediyespor ile Maliye Piyango arasında oynandı. Dörtlü turnuvanın ikinci karşılaşmasında Hakemler Yalçın Okumuş ve Tuncay Sevim idaresindeki müsabakada Turuncu Lacivertli temsilcimiz Başkent ekibi karşısında varlık gösteremedi. İnegöl Belediyespor ilk seti 23-25’lik skorla kıl payı kaçırırken, ikinci sette de Maliye Piyango 20-25 galip gelmeyi başardı. Son sette 15-25 galip gelen Maliye Piyango, turnuvaya da galibiyetle başlamış oldu.

FİLEDE KUPA HEYECANI DEVAM EDİYOR

Mobilya Kupasında ilk müsabakaların tamamlanmasının ardından gözler bugün oynanacak ikinci karşılaşmalara çevrildi. İlk karşılaşmada Galatsaray’a mağlup olarak kötü bir başlangıç yapan İstanbul BBS, bugün 17.00’da İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda Maliye Piyango ile karşılaşacak. İnegöl Belediyespor ise 19.00’da İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

FİNAL CUMARTESİ GÜNÜ

Turnuvanın final müsabakaları 9 Eylül Cumartesi günü oynanacak. İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda oynanacak müsabakalar şöyle: 14.00 İnegöl Belediye-İstanbul BBS, 16.00 Galatasaray-Maliye Piyango.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108