Cumhuriyet Coşkusu İnegöl’de Sokaklara Sığmadı

İnegöl’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Fener Alayı, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhuriyet coşkusu, adeta sokaklara sığmadı.

30 Ekim 2017 Pazartesi 13:00
Cumhuriyet Coşkusu İnegöl’de Sokaklara Sığmadı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumartesi akşamı İnegöl Kaymakamlığı ile İnegöl Belediyesi işbirliğinde Fener Alayı gerçekleştirildi. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın elinde bayrağıyla katıldığı Fener Alayı, renkli görüntülere sahne oldu. Yağmur altında olmasına rağmen yürüyüşe binlerce kişi katıldı.

18.30’da İnegöl Belediyesi önünden başlayan Fener Alayına protokol üyeleri de eşlik etti. Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasmaz, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de yer aldığı Fener Alayı, Atatürk Bulvarı üzerinden Atatürk Heykeline kadar devam etti.

Büyük coşkunun yaşandığı fener alayına, yolda geçen vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. Heykel önünde son bulan Fener Alayının ardından burada İnegöl Belediyesi Halk Dansları ekibi gösterilerini sundu. Etkinlik gösterilerle birlikte sona erdi.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108