Belediyespor’un İsim ve Forma Sponsoru Serra Sünger Oldu

İnegöl Belediyespor, 2017-2018 sezonu için Serra Sünger ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre İnegöl Belediyespor Basketbol takımı yeni sezonda Serra Sünger İnegöl Belediyespor ismiyle sahaya çıkarken, ayrıca basketbol ve voleybol takımlarının formalarında da Serra Sünger reklamları yer alacak. Müsabakaların oynandığı salonlarda da yine Serra Sünger’in tanıtımları yapılacak.

10 Eylül 2017 Pazar 22:48
Belediyespor’un İsim ve Forma Sponsoru Serra Sünger Oldu

Salon sporlarında önemli başarılara imza atan İnegöl Belediyespor, voleybolun süper ligi olan Efeler Ligi ve Basketbol 2. Liginde mücadele eden basketbol takımının yeni sezon sponsorunu buldu. Bu sezon basketbol takımı Serra Sünger İnegöl Belediyespor ismiyle sahaya çıkarken, basketbol ve voleybol takımlarının formalarında da Serra Sünger reklamları yer alacak.

BELEDİYESPOR TESİSLERİNDE İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Serra Sünger ile bugün Belediye Spor Salonunda sponsorlukla ilgili anlaşma imzalandı. Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte Serra Sünger Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir’in katıldığı imza töreninde, Belediyesporlu yöneticiler de hazır bulundu.

BELEDİYESPOR TÜRKİYE SATHINDA SES GETİRMEYE BAŞLADI

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Belediyespor’un önemli başarılara imza attığını ifade ederek “Bugün güzel bir gün. Bu güzel ve hayırlı günde hayırlı bir anlaşmanın da imzalarını atmış olacağız. Ben öncelikle İnegöl’ümüzün ve ülkemizin mobilya malzemeleri sektöründeki önemli kuruluşlardan biri olan Serra Sünger’e ve çok değerli yönetim kurulu Başkanı Abdullah Beye teşekkür ediyorum. Belediyespor biliyorsunuz önemli işlere imza atıyor. İnşallah önümüzdeki hafta Balkan Kupasında mücadele edecek. Belediyespor’umuz başta voleybol ve basketbol olmak üzere farklı branşlarda 2500 civarındaki lisanslı sporcusuyla Türkiye sathında ses getirmeye başladı. Bunlar Avrupa başarılarıyla da süslenmeye başladı. Kurulduğu 2009 yılından beri 8 yıldır önemli işlerin altına imza attı İnegöl Belediyespor. Bunları yaparken de çok değerli işadamlarımızın, çok değerli kurum ve kuruluşlarımızın desteklerini alarak yoluna devam ediyor. Ben özellikle bu noktada bu sene Belediyespor ile alakalı bu önemli destek ve katkısından dolayı Serra Sünger Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Beye çok teşekkür ediyorum. Hakeza firma yöneticisi olan ve Belediyespor’umuzun eski yöneticisi İrfan Beye de bizi bu noktada buluşturduğu için teşekkür etmek istiyorum” dedi.

BASKETBOL TAKIMI SERRA SÜNGER İSMİYLE SAHAYA ÇIKACAK

Serra Sünger ile yapılan sponsorluk anlaşması hakkında da bilgi veren Aktaş, “Yaptığımız sponsorluk sözleşmesi gereği biz bu sene İnegöl Belediyespor basketbol takımı olarak Serra Sünger ismiyle maçlara çıkacağız. Serra Sünger İnegöl Belediyespor olarak maçlara çıkarken formalarda da tamamen Serra Sünger kullanılacak. Voleybolla alakalı da formalarda Serra Sünger yer aldığı gibi maçlarımızı oynadığımız sahalarımızda da Serra Sünger’in lansman ve reklamlarını yapacağız. Ben duyarlılığı için özellikle salon sporlarının gelişmesi adına, böyle güzel aktivitelerin desteklenmesi adına katkı ve desteklerinden dolayı çok değerli firma sahibimiz ve firma yönetimimize teşekkür ediyorum. Allah sayılarını arttırsın. Bu vesileyle de inşallah önümüzdeki hafta Balkan Kupasında şampiyon olup Challange Cup’tan devam etmek istiyoruz Avrupa’da. İnşallah bunu gerçekleştirmek de bizlere nasip olur” açıklamalarında bulundu.

Serra Sünger Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir’de İnegöl Belediyespor’un formalarında yer almanın ve basketbol takımının Serra Sünger ismiyle sahada yer almasının gurur verici bir olay olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşmasını hayata geçiren imzalar atıldı.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108