Belediyespor Sosyal Tesisleri Hizmete Girdi

İnegöl Belediyesi’nin Belediyespor’un kullanımı amacıyla Alanyurt bölgesinde Yunus Emre Spor Kompleksi bahçesinde hayata geçirdiği sosyal tesis binası hizmete girdi.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 10:18
Belediyespor Sosyal Tesisleri Hizmete Girdi

Sporu tabana yayma ve her yaştan bireyin bir spor dalıyla ilgilenmesi hedefiyle bu alanda hayata geçirdiği projelerle önemli bir başarı elde eden İnegöl Belediyesi, spor yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Alanyurt bölgesinde Yunus Emre Spor Kompleksi bahçesinde bulunan alanda İnegöl Belediyespor’un kullanımı için yapılan sosyal tesis binası tamamlanarak hizmete girdi.

BELEDİYESPOR NEZİH BİR SOSYAL TESİS KAZANDI

Belediyespor antrenörleri ve sporcularının kullandığı binanın tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, 233 metrekare taban alanına sahip, 2 kattan oluşan ve toplamda 466 metrekare alana sahip misafirhane ve sosyal tesisler binasının tamamlandığını söyledi. İçerisinde 6 dairenin bulunduğu binanın Belediyespor’un önemli bir ihtiyacını karşıladığını kaydeden Aktaş, “Bu misafirhane ve sosyal tesis sayesinde Belediyespor önemli bir kira yükünden kurtulmuş oldu. Aynı zamanda nezih bir sosyal tesis binasını da kazanmış oldu” dedi.

SPOR YATIRIMLARI SÜRÜYOR

İlçemizde sporu tabana yayma hedefiyle sporla ilgili ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Aktaş, “İnegöl Belediyespor kurulduğu 2009 yılından bugüne kadar yaklaşık 6 buçuk yıllık süreç zarfında çok önemli işlere imza attı. Geldiğimiz noktada 2 bin tane lisanslı sporcumuz ve 10’a yakın branşımızla voleybol ve basketbol ana branş olmak kaydıyla önemli başarılara imza atıyoruz. İlçemiz eskiden bir tane spor salonuyla yetinmeye çalışırken, bugün Yeniceköy’de, Alanyurt’ta ve İnegöl merkezde okullar bölgesinde olmak kaydıyla 3 tane daha nizami ölçülerde spor salonlarımız var” diye konuştu.

DAHA İYİ YERLERE GELEBİLMEK İÇİN TESİSLEŞME ANLAMINDA DA GÜÇLENMEK GEREKİYOR

Aktaş, Yunus Emre Spor Kompleksinin önünde bulunan alanın atıl bir vaziyette durduğunu hatırlatarak “Burada sporcularımızın kalmalarıyla alakalı tesis olarak kullanabilmek adına bu yapıyı kendi etüt proje müdürlüğümüz marifeti ile projelendirdik ve nihayetinde de projelendirme aşamasından bu güne kadar titizlikle sürdürülen bir çalışma neticesinde tesisimiz hizmete girdi. Yaklaşık 500 bin TL gibi bir maliyetle burayı hayata geçirmiş olduk. Ben projelendirmesinden bugüne kadar emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Şunu unutmamak lazım; sporda çok daha iyi yerlere gelebilmek için alt yapınızı, tesislerinizi, bu manadaki müştemilatınızı güçlendirmeniz gerekiyor. Hatta ve hatta ulaşım yaptığınız otobüslere varana kadar. Hamdolsun eksiksiz bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Burası da bizim için bir ihtiyaçtı ve bu ihtiyacı da gideriyoruz” açıklamalarında bulundu.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108