Aktaş Iğdır Valisi Ünlü İle Bir Araya Geldi

Doğubayazıt’ta düzenlenen festivale katılmak üzere kalabalık bir heyetle Ağrı’ya giden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Iğdır’ı da ziyaret etti. Aktaş, Iğdır gezisi sırasında Vali Enver Ünlü ve Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ile bir araya geldi.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 10:20
Aktaş Iğdır Valisi Ünlü İle Bir Araya Geldi

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine koordinatör olarak görevlendirilen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 3-6 Ağustos tarihleri arasında Doğubayazıt’ta düzenlenecek festival için Perşembe günü bölgeye gitti.

VALİ VE İL EMNİYET MÜDÜRÜYLE BULUŞTULAR

Doğubayazıt ziyaretinin ilk gününde beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve parti yöneticileri ile gazetecilerden oluşan heyetle 50 kilometre mesafedeki Iğdır’a bir gezi tertip edilirken, Başkan Aktaş ve beraberindeki heyet burada Iğdır Valisi Enver Ünlü ve Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ile bir araya geldi.

BÖLGE SORUNLARI HAKKINDA İSTİŞARELER YAPILDI

Şehir merkezinde gezi amaçlı yapılan tur ve incelemeler sırasında esnaflarla da sohbet etme fırsatı bulunurken, İnegöl heyeti burada bölgenin durumu hakkında da bilgi aldı. İnceleme sonrası bir mekanda oturup bölgenin sorunları ve Doğubayazıt’ta yapılan çalışmalara ilişkin istişareler yapıldı. Başkan Aktaş, kendilerine olan yakın ilgi alakalarından ve misafirperverliklerinden dolayı Vali Ünlü ile İl Emniyet Müdürü Çevik’e teşekkür etti.

İNEGÖL BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108