El Bab’daki çatışmalarda yaralanan 1 Türk ve 7 ÖSO askeri Kilis'e getirildi

Suriye’de El Bab yakınlarında terör örgütü DEAŞ ile Özgür Suriye Ordusu arasındaki çatışmalarda elinden yaralanan bir Türk askeri ile 7 ÖSO askeri Kilis’e getirildi.

17 Kasım 2016 Perşembe 12:26
El Bab’daki çatışmalarda yaralanan 1 Türk ve 7 ÖSO askeri Kilis'e getirildi

Edinilen bilgiye göre, Fırat Kalkanı Harekatının 86’ncı gününde El Bab yakınlarında DEAŞ terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda elinden yaralanan 1 Türk askeri ile aynı bölgede çatışmalarda yaralanan 7 ÖSO askeri tedavi için Kilis’e getirildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108