Yılbaşından İtibaren 642 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

İçişleri Bakanlığından, güvenlik güçlerince yılbaşından itibaren düzenlenen 4 bin 786 operasyonda 316'sı ölü, 6'sı yaralı, 133'ü teslim, 187'si sağ olmak üzere 642 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

23 Mayıs 2017 Salı 09:49
Yılbaşından İtibaren 642 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Operasyonlarda 657 sığınak ve barınak imha edilirken 33 ton patlayıcı madde ile 2 bin ağır/uzun namlulu silah ve 400 bin adet çeşitli çapta mühimmat ele geçirildi.

Son bir haftada terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda 28'i ölü, 8'i sağ, 8'i teslim olmak üzere 44 terörist etkisiz hale getirilirken, terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle bin 284 şüpheli gözaltına alındı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108